Hedy: 1 szöszíí naplója:) (http://hedy.freeblog.hu)

Kezdet (2008. augusztus 10.)

Helló Panni, nem nem, Anna, nem nem, Kati? Na jó, a legjobb szó: HELLÓ KEDVES OLVASÓ!

Nagy nap ez az életben, mikor az ember blogot kezd írni. Nem lehet elég korán kezdeni, már kicsit öreg is vagyok, 10 éves!

Fő a gyakorlás. Anya azt mondta, fog ez nekem menni.

Függöny (2008. november 8.)

Drága függöny klassz szobába, ez aztán menő! Mint a csíkos zokni kockás nacivalés pöttyös inggel.

Ha helyesírási hibák vannak benne, akkor az csak azért van, mert 22:33 van....Szóval kaptam egy függönyt. Ha több érdekelne, lásd itt: Éreztetek már olyat, hogy valami már csak utánatok kiabál, és nem tudjátok ott hagyni? Utánatok kiabál pl: VEGYÉL MEG, VEGYÉL MEG!!!!!!!!!!!!!!!!

Valahogy én is így voltam Goblindával. Goblinda egy függöny. Van rajta 3 féle tündér, el is neveztem őket, végül is nem hívhatom Anunimusz1, Anunimusz2, és Anunimusz3nak. Igaz??? Így hát a szőkét Goblindának,a copfosat Kamillának neveztem el. A harmadikat még nem neveztem el, de ötleteket szívesen várok, csak olyan gyerekeseket nem mint, pl.: Gombácska, Répácska és egyéb okosság. Anyu, ha olvasod, tőled a Bukfenc tippet nem várom. Majd rakok föl a függönyről képet, csak perpill nincs itt a fényképező, hogy lekapjam. Tehát egy kis időre ki fog lyukadni néhányotok oldala, de majd kíváncsiskodtok, és türelem rózsát terem, egyszer csak abban kaptok észbe, hogy a "Függönyöm " címszó alatt láthatjátok a képet. Addig is üdvözöllek elsősorban és másodsorban Goblinda és Kamilla. Puszy puszy én meg Goblinda meg Kamilla, de ezt már mind leírtam odafönn  JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!!!!!Horkkkk....horkkk.....(kac-kac)....

Könyvek (2008. november 9.)

Kiolvastam egy könyvet. Jó könyv. Egy állami gondozott lányról szól, meg minden nagyon jó és éheztető. Este egy csomó kaját lopott, vajba mártotta az ujjait és aztán cukorba, aztán lenyalta az ujját, és újrakezdte a „műveletet”. Egy csomót zabál pl.: a végén elmegy a McDonald'sba, megeszik egy BigMcket és tejesturmixot iszik. Majd Smartiest eszik. Aztán szülinapi tortát. Igen, a kicsi pontok  nyálból vannak.  o O      0 o Éhes lettem a könyv olvasása közben. A könyv Címe: Tracy Beaker története (ejtsd: Tréjszi Békör története). És vicces dolgok is vannak benne. Meg minden. Van egy csomó ilyesmi könyvem, csak még nem olvastam ki őket. Nah most megyek, mert csak nem tudom. Titkos írás:

A =  )  B = ( C =% D =+ E= * É=* F=° G=˘! H=/ I=~ J=¨ K=Đ L=ł M=[ N=]  O=# P=& Q=đ R=$ S=÷ T=¤ U=ß V=> W=× X=" Y=| Z=}  A dupla betűket össze kell rakni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bolt (2009. január 12.)

Elszakadt a zsebem a kabátomon. Azon tűnődtem, hogy lehetne ezt előnyömre fordítani?! Hát eszembe jutott, a kabátot tele kell pakolni, mikor kifele araszolnánk, megkérdezné a pénztáros: – Nincs esetleg valamilyen termék a kabátban elrejtve? – Mire ezt válaszolnánk –Nincs, nincs csak túlsúlyos vagyok.:) Mikor ráállítanának, és a mérleg 43 kilót mutatna,  azt súgnám anyának: A keményítő túlzás volt... :)))

Twilight (2009. november 21.)

Twilight. A szó önmagában az alkonyat jelentéssel bír. Ez magába foglalja azt, amiért „tinik” ezrei rajonganak.(Én is;)Az alkonyatot mindenki szereti de vajon miért?

Csakis azért, mert mindenkinek kedvez, egyaránt a horror, a vígjáték és a krimik kedvelőinek is. De mért is?! Hát mivel Edward és Bella története igazán kusza! Másrészt vannak benne apró finom humorok:) De a horror kedvelői sem maradhatnak nyugton. Mivel Edward vámpír, vért eszik.

Az iskola, azaz a hely, ahova minden nap besétálok (2009. nov. 24.)

Az iskola olyan dolog, ahova minden reggel elmegyek. Beülök az órákra, aztán hazamegyek. Ezek az én napjaim. Vagy mondjuk úgy, hogy az átlagé... De van egy ember, hívjuk így: X. Ennek a lánynak nem így telnek. Ő bejön az iskolába 6 óra megalázás után, egy kisseb őt sértegető tömeggel hazamegy. Ettől a világon még más is szenved, de ő a mi konkrét példánk. Mindennap más-más aljassággal alázzák meg. Hol a cipőjét dobják a kukába, hol a kör alakú hintába taszajtva lökik akarata ellenére. Ezek már, mint megfigyelhetitek, nem a szokásos gyermekcsínyek. Nem szóban, de már fizikailag is bántalmazzák. Engem sem kezeltek finoman, naponta megaláztak, nagy részben szóban sértegettek. X-t már verték is. Nem tudom, mivel érdemli ki?! Talán mert nem tetszik az arca? Igaz, indokokat nem hozhattak volna, csak ésszerűtleneket. Pl.: Ő is bántott minket. De ha megkérdeznénk, hogy mi is volt ez pontosan, csak nyökögnének. Azt mondanák, most nem jut eszükbe, de biztosak lennének benne, okozott nekik olyat, amiért kiérdemli. Kiérdemli? Mit jelent ez a szó? Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek mást. Nekik bármilyen okot, ami alkalmas. Egyszer régen megsértett. Ki kell egyenlítenem egy számlát, mert nem diktált le egy korábbi leckét. Ezek nem igazi kifogások, csak üres „de”-k. De ha ez így van, nem lenne egyszerűbb hobbi a bélyeggyűjtés? Biztos vagyok benne, hogy egy átlag hobbi kevesebbet ártana....

Az osztályom (2009. november 26.)

Az osztályom egy osztály. De én nem tekintem annak. Eredetileg nem volt bajom az osztálytársaimmal. Megvolt a baráti köröm, mindig mással barátkoztam. Ez így rendben is volt. De mostanában... Mindenki klikkesedik. És ha valaki nem a te baráti körödben van, akkor bizony egyiketekében sem lehet benne. Már akkor is megsértődnek, ha nem tudsz rögtön válaszolni valamire, akkor már „rosszfej” vagy. De ez semmi. A legrosszabb az, hogy nem a személyiséged alapján ítélik meg, hogy milyen vagy. Rád néznek: „Nem elég jó a cipőd, ruhád, sálad stb...” Ebben a pillanatban már nem vagy menő. De nekik az is elég, ha csak nem „pofizol” be mindenkinek. Így hát én sem vagyok az osztály menő csajai között, mert nem töltöm minden szünetemet a wc-ben. Most tudom, hogy ez nem normális, de ez is feltétel. Volt hogy a szünetekben ültem a padon és vártam, hogy valami normális téma is legyen. De nem lett. De aztán minden megváltozott. Mától nem ülök le, nem várok. Elhatároztam, keresek valakit, aki jófej, és nem ítél el, mert más a cipőnk márkája. De mivel nem az én osztályomból akartam választani, megpróbáltam beszélni az 5-dikesekkel. De nem ment. Most viszont rájöttem, a kor nem számít, így eggyel felettem az iskola igazi menői közt vagyok!:) Ők normik, és  kedvelnek is! :) Csak úgy mellékesen van köszönésünk is!:9 De az osztálytársaim észre sem vették hogy már nem velük vagyok!

A szerzőről: